Espanyolitzar España


Que trist. Sembla ser que a Euskadi hi governarà el PSOE i el PP. Un vegada més "todo está atado y bien atado". L'enorme braç que manté unida aquesta fictícia España, no n'ha tingut prou en abraçar Catalunya sinó que ara també constreny Euskadi.
Tots teníem molta il·lusió en aquest pacte català "d'entesa" per canviar moltes coses que estaven encallades i enquistades des de la democràcia moderna. Sí, es fa molta feina i ben feta, però em dóna la sensació que hi perdrem molt. Ja veiem com les gasta el PSOE a Euskadi i a aquí les coses no són gaire diferents; mireu sinó el que està passant amb l'Estatut i el finançament. No sé, estic en un moment de desencís. Ja n'estic tip que España qüestioni en tot moment el que es fa a Catalunya i de la mala premsa que es fa del nostre país. Mentides i més mentides.
Alhora, també, hi ha una sèrie de subnormals polítics (pocs, per sort) que accedeixen a càrrecs públics no per vocació de servir la societat sinó amb la finalitat d'enriquir-se personalment. Això provoca que la classe política estigui mal valorada per la ciutadania. Això em fa molta ràbia. Molta gent es pensa que molts polítics accedeixen a càrrecs de poder per enriquir-se. Això no és així. La immensa majoria de polítics accedeixen a càrrecs de poder per servir l'altri, i molts ho seguirien fent sense remuneració econòmica. Ara, dignificar els polítics, serà difícil i costarà anys fer-ho, això si ho aconseguim.
Arribats a aquest punt em replantejo moltes coses. Penso i penso. Què podria fer?
La veritat és que no ho sé.
Per començar m'he allunyat de la política municipal. Veurem què més faré.

1 comentari:

republicans ha dit...

ostres, no ens deixis!!!!!