Fora Microsoft!

Ja m'he decidit: apostato de Microsoft i d'Adobe i de... de qualsevol macroempresa distribuïdora de software que l'únic que fa és mantenir un xanxullo vergonyós. Em passo a Linux i al programari lliure que hi ha a la xarxa. Ja ho sé. No serà fàcil. Tinc un hàbits adquirits des de fa molts anys amb Microsoft, però me'n sortiré. Ho aniré fent paulatinament i us ho aniré explicant per tal que vosaltres també us animeu a fer-ho algun dia. Penso que ens hem de plantar. No està bé que si vas al Media Markt, per exemple, i hi compres un PC o un portàtil, per collons hi vingui el Windows Vista preinstal·lat, el paguis forçosament, encara que després el formategis i hi instal·lis el Linux. Hem de dir prou a aquest monopoli. Us imagineu quin xollu de negoci? Imagineu-vos que cada vegada que compréssim una camisa ens obliguessin a comprar una corbata. I tu li diguessis al botiguer: "Jo no vull corbata perquè no en faig servir" o "Jo no vull corbata perquè en tinc moltes". I que et diguessin: "Ho sento, si no hi ha corbata, no hi ha camisa" i que a més, la corbata no és que te la regalin! La corbata val la meitat més de la camisa!
Quina vergonya! Ja els agradaria a molts tenir un negoci tant ben muntat com els de Microsoft. A mñes a més, imagineu-vos el poder que té Microsoft. El Windows està instal·lat en milions i milions d'ordinadors de tot el món i ningú pot accedir al codi d'aquest sistema operatiu. Us imagineu que algun dia des del Windows Update bloquegen els ordinadors de tot el món? Per altra banda, vés a saber que cony remenen per dintre dels ordinadors de la gent i d'empreses.
La lluita no és fàcil. Per començar no pots comprar els ordinadors a grans botigues sinó a botiguetes on puguis exigir que l'ordinador el vols pelat, sense sistema operatiu o bé amb el Linux instal·lat. Us asseguro que n'estic convençudíssim i tenia necessitat d'explicar-ho per tal que us animeu a fer el mateix. Mirant pels fòrums de la xarxa m'he decidit per l'UBUNTU. És una distribució lliure basat en Linux i que substitueix al putu Windows. Ja us aniré informant dels progressos.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

En Linux no és pintor?

neus ha dit...

molt bé rafel
ves-m'ho explicant... però ami m'agrada molt windows eh... aix!!! com em costaria però potser algun dia has de fer un cop de cap.

un petonet i ànims

i posa't a estudiar informàtica cony, que series unc rack!!!

Rafel Anguera ha dit...

Perdona Neus, JA SÓC UN CRACK! jajaja

mar ha dit...

eiii... bones festes!