Avui fa un dia gris

Aquesta nit no he dormit gaire. Ahir em vaig prendre dues cocacoles light i un cafè en un sopar i quan vaig arribar a casa vaig estar configurant aquest bloc i se'm van fer les tantes. Quan me'n vaig anar a dormir el soroll de la pluja no em deixava agafar el son i a sobre, vaig estar pendent del desguàs de la terrassa que no engolia prou bé l'aigua... Tot i així, un dia gris com el d'avui, malgrat que no em deixi anar a la platja, em dóna una sensació de felicitat. He pogut constatar que hi ha molt poca gent que experimenti aquesta sensació en dies plujosos. La majoria de gent prefereix els dies assolellats. Aquesta sensació que sento potser ve donada per la llum especial que es crea a casa o a la feina. Potser és una qüestió de pressió atmosfèrica, no sé. La veritat és que, a banda de tot, després dels dies xafogosos que ha fet els darrers dies, un dia fresquet com avui s'agraeix molt i molt, i a més a més, estic de pont.
Canviem de tema.
Demà dissabte, a les 6 de la tarda, fem el primer "bolo" del ball de "La Disfressada". Recordo que aquest ball és el que vàrem estrenar pel Rebombori 2008 i que és un ball de carnaval recuperat de Premià de Mar, cosí germà de "L'Espolsada" de Premià de Dalt. Ballem a Mataró, a la Pl. de l'Ajuntament. Va, veniu a fer claca! (Esprem que no plogui...)

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Certament, els díes grissos i plujossos són, especialment, diferents. Per estar a casa, al bel mig d'aquella estranya penombra que invita a tancar els ulls i escoltar la remor del carrer. et comprenc....

Ruth ha dit...

Si, Rafel, a mi m'agraden aquests dies per estar-m´hi a casa...

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

compte amb els cafes! bé, doncs, salutacions en la xarxa i ens seguirem des dels blocs...

jtatiangel.blogspot.com

la mirada ha dit...

Benvingut a la blogsfera Rafel, ja és una altra lectura obligada la del teu nou bloc.
Ja estàs enllaçat a LA MIRADA.
Salut company!

Anònim ha dit...

Com pot ser el "el dia gris" sigui el 8 de desembre del 2008? Vols passar al davant de tots i avançar-te als dies que ens toca viure? Vés a saber què ens haurà passat el dia 9 de desempre.
Si tu ho saps, avisa!!

Endora ha dit...

Ei Anguera!! Ja anaves darrera fa temps i per fi t'has decidit. Bo és trobar-se i bo és que també pugui ser en les diferents dimensions! Àpali i fot-li!